Noul Volkswagen Caddy

Cel mai bun Caddy din toate timpurile.


Indiferent de ce vă propuneţi: Cu noile modele de Caddy veţi reuşi.

Când aveţi nevoie de un autovehicul compact dar spaţios pentru activitaţi comerciale, Caddy Furgon şi Caddy Kombi vă oferă toate posibilităţile.

Numeroasele opţiuni de spaţiu de încărcare sau de habitaclu împlinesc aproape orice necesitate. Dacă aveţi nevoie de un autovehicul de familie sau de timp liber, pentru sport sau pentru o vacanţă, noul Caddy este exact ceea ce căutaţi.

Spaţiul gândit inteligent, flexibilitatea şi rentabilitatea setează noi standarde pentru clasa sa.


Noul Caddy. Un autovehicul echipat pentru întreaga familie. 
Ce îşi doresc părinţii unei familii? Ca toate să meargă ca pe roate. Cu noul Caddy orice familie are susţinerea necesară când e vorba de călătorit. Conceptul spaţiului interior este atât de flexibil, încât permite configurarea spaţiului de la două locuri plus spaţiu de încărcare până la şapte locuri, în funcţie de necesitatea momentului de faţă. Pentru micile lucruri ale copiilor sau părinţilor există multe spaţii de depozitare, sertare sau plase. Cine are nevoie de un plus de spaţiu poate opta pentru varianta de caroserie cu 47 cm mai lungă. Indiferent de ce variantă de echipare alegeţi – Caddy Startline, Trendline, Comfortline, Comfortline Edition sau Caddy Tramper – vă puteţi baza pe o autovehicul fiabil cu finisaje de calitate. O largă paletă de motorizări diesel sau benzină vă ajută prin consumul şi emisiile reduse. Un avantaj pentru economiile dumneavoastră dar şi pentru mediul înconjurător.

Noul Caddy Furgon. Profesionistul în materie de încărcări.

Pregătit pentru a transporta şi a încărca marfă în cel mai scurt timp. Aceasta este caracterizarea unui adevărat profesionist. Noul Caddy Furgoneste pregătit pentru aproape orice situaţie de transport. Volumul său de încărcare de 3,2 m³ vă dă mână liberă pentru a transporta multe lucruri voluminoase: Uşile culisante, podelele speciale, pereţii despărţitori sau sistemele de prindere şi ancorare fac parte dintr-o multitudine de opţiuni inteligente ce se ridică la cerinţele dumneavoastră. Calităţi veritabile de autovehicul de transport are şi varianta Maxi: Modelul mai lung cu 47 cm oferă un volum al spaţiului de încărcare de 4,2 m³, dominând la acest capitol întregul segment. Motoarele ce propulsează modelul Caddy Furgon sunt puternice însă economice. Datorită emisiilor scăzute, motoarele se încadrează în norma de poluare Euro 5.

Noul Caddy Kombi. Soluţia perfectă pentru transportul de persoane.

Luaţi un loc şi relaxaţi-vă. Dacă aveţi nevoie de loc pentru a transporta bagaje voluminoase, puteţi rabata spătarele sau chiar scoate cu totul scaunele pentru a face spaţiul necesar. Cu locurile din noul Caddy Kombi dispuneţi de flexibilitate maximă. Spaţiul de şedere variază de la două locuri până la şapte locuri. În Caddy Maxi Kombi, modelul cu ampatament lung, vă stă la dispoziţie pe lângă cele şapte locuri de pasageri, un spaţiu de portbagaj mai mare decat la versiunea cu ampatament scurt. Motoarele pe combustibil diesel sau benzină funcţionează eficient şi curat, încadrându-se în norma de poluare Euro 5.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu