Noul Touareg


 
   Iubeşte toate drumurile: suveranitate pe off-road, temperament pe asfalt, rafinamentul confortului. Noul Touareg cucereşte pe toate planurile, fie ca maşină de off-road, fie ca automobil sport sau ca limuzină de lux.






Are personalitate.
Iar noul Touareg arată acest fapt: De exemplu cu ajutorul celor 41 mm adăugaţi lungimii, care acordă mai mult spaţiu nu doar design-ului dinamic, ci şi confortului din interior. Sau mulţumită farurilor Bi-Xenon cu lumini permanente de drum cu LED şi luminile dinamice cu funcţie Cornering, care iluminează perfect drumul. Sau datorită impunătoarei trape panoramice, care permite senzaţia contactului direct cu aventura.



Are clasă.
A avea clasă nu însemnă a avea doar calităţi estetice, ci şi atitudinea potrivită în interior. Noul Touareg vă oferă chiar şi în viaţa cotidiană sentimentul rafinat al libertăţii individuale, de exemplu prin intermediul tapiţeriilor plăcute din piele Nappa, a elementelor decorative şi stilate, a pachetelor elegante de design sau cu ajutorul funcţiilor de confort precum sistemul de climatizare “Climatronic”, pachetul Memory sau Keyless Access.



Are temperament.
Noul Touareg ştie cum să-şi pună cu efect în scenă temperamentul: limitându-se la ceea ce este esenţial. Având cu până la 208 kg mai puţină masă şi consumând cu până la 20% mai puţin combustibil faţă de predecesor, Touareg este plin de agilitate. Motorizările inovatoare pe benzină şi TDI garantează consumul scăzut şi plăcerea maximă la condus. În ciuda dinamicii pronunţate, Touareg este şi foarte responsabil – prin intermediul tehnologiilor ce stabilesc repere pentru viitor, precum Hybrid şi BlueMotion Technology.



Are prezenţă de spirit.
Pentru că noul Touareg vă degrevează de multe sarcini, dispunând de funcţii inteligente, care vă oferă, de exemplu, vizibilitate mai amplă şi mai bună. Vă păstraţi mereu suveranitatea, graţie Dynamic Light Assist, Area View şi a inovatoarelor sisteme de asistenţă la condus.



Are putere.

Puterea derivă din încrederea în propriile calităţi. Iar noul Touareg dispune de numeroase calităţi: mulţumită tracţiunii ideale, a unghiului de atac şi a adâncimii vadului de trecere, a unghiurilor generoase de înclinare şi de rampă, precum şi pe teren înclinat lateral, îşi găseşte cu suveranitate drumul, fiind în acelaşi timp pregătit pentru toate situaţiile pe care le-ar putea întâlni pe carosabil. 

sursa: Porsche Romania / Scorpion

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu