Câte persoane încap într-un Volkswagen up!?

Volkswagen a luat 16 angajaţi şi i-a îngrămădit în noul model up! în încercarea de a înregistra un nou record mondial. Modelul ce nu depăşeşte 3,54 metri lungime poate fi considerat acum un adevărat gigant.Cel mai mic Volkswagen este un gigant.
Pentru a dovedi acest lucru, producătorul german a încercat stabilirea unui nou record mondial.
Rezultatul: în noul Volkswagen up! nu doar încap confortabil patru persoane, ci dacă ai curaj, încap mul mai mulţi: 15 femei şi un bărbat s-au îngrămădit în interiorul micului model. Nu a fost foarte confortabil, dar au încăput!

Doi în portbagaj, unul pe bord, şapte pe bancheta din spate, patru pe scaunele din faţă, doi în zona pedalelor şi la uşi. Cu geamurile închise.

Volkswagen a stabilit un nou record mondial cu cei 16 oameni într-un model up!.
  
Aceasta este o tradiţie începută în ani 1950. La o întâlnire în Australia, 17 prieteni ai mărcii Volkswagen s-au îngrămădit într-un Beetle, maşina lor favorită. În 2010, 20 oameni au stabilit un nou record în Wilmore / Kentucky. În 2011, 27 studenţi din Statele Unite au intrat în noul Bettle.

Acum, cu noul Volkswagen up!, lung de 3,54 metri şi lat de 1,64 metri, la prima încercare, au încăput 16 persoane, dar un record poate fi oricând depăşit.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu