Noul Crafter - Garantie 3 ani si interval de service la 40.000 Km

 
Peste 30 de ani au trecut de când Volkswagen a lansat modelul LT. Fratele mai mare al legendarului Transporter a devenit foarte rapid un partener de încredere pentru firme de curierat, meşteşugari, instalatori, transport de persoane şi mulţi alţi profesionişti angajaţi în munca de zi cu zi. Însă, acum a venit timpul unui pas important  în noua generaţie. Acest pas reprezintă sosirea unui nou model: Noul Crafter. 
Cine se decide asupra unui Crafter, beneficiază de opţiuni de transport unice. Furgonul de exemplu, oferă un spaţiu de incărcare de până la 17 m³. Uşile mari din spate şi cea mai larga deschidere a usii culisante din clasa sa permit o încărcare facilă - cu până la 83 kg mai mult decât la modelul anterior.
 
Rentabilitatea sa lipsită de compromisuri convinge de la primul la ultimul kilometru parcurs, la fel şi motoarele sale TDI® performante, puternice şi economice.
Noul Crafter impune cele bune valori pe orice fel de drum. Cu un cuplu motor de pana la 400 Nm (Motorizarea de 120-kW*) in combinatie cu un consum de combustibil record de numai 7,2 l/100 km stabileşte noi standarde în clasa sa.
Totodată, Crafter îndeplineşte chiar si cele mai stricte standarde de emisie: EEV (Enhanced Environmentally Friendly Vehicle) şi Euro 5.
Pe scurt: Cel mai economic autovehicul din clasa sa!
Aveţi la dispozitie clase diferite de mase maxim autorizate, între 3.5 si 5.0 t. Sarcină utilă de până la 2,8 t.
Cu cât masa proprie a vehiculului este mai mică, cu atât mai mare este sarcina utilă. Greutatea proprie mică asigură rezerva de sarcină utilă necesară inclusiv pentru carosările ulterioare. Acest fapt ne-a impulsionat în încercarea de a proiecta un motor cât mai compact şi uşor, cu cel mai mare cuplu şi cel mai mic consum.
Motoarele moderne trebuie să fie puternice, să furnizeze un cuplu motor mare, să fie fiabile, să aibă un cost de întretinere mic şi o durată de exploatare mare.
Reducerea consumului de combustibil, motoarele fiabile şi cheltuielile de inspecţie şi întreţinere reduc costurile de exploatare cu până la 25% pe an. 


Cabina soferului
 
În cabina şoferului veţi regăsi mai mult spaţiu ca oricând. În acest fel, cabina şoferului oferă acel spaţiu de care toţi se bucură, un beneficiu în confort. Prin spaţiul ergonomic special conceput pentru a oferi un confort sporit în timpul condusului, cabina şoferului asigură spaţiul necesar pentru orice persoană, chiar şi celor cu o statura impozantă, constituind un mediu de lucru relaxant.
  • Mai mult spaţiu pentru conducătorul auto şi însoţitor.   
  • Tapiţerie textilă de cea mai bună calitate.
  • Încalzire electrică in scaunele faţă, reglabilă in 3 trepte de intensitate.
  • Sisteme inteligente de depozitare.
  • Mult spaţiu de depozitare pentru ustensile. Cabina noului Crafter îndeplineşte toate condiţiile necesare pentru autovehiculele din clasa sa: este spatioasă, ergonomică, din materiale durabile în timp, care vor contribui prin calitatea lor excelentă la o valoare mare de revânzare a autovehiculului după ani şi ani de utilizare. O contribuţie importantă la confortul călătoriei o are nivelul redus de zgomot in cabina şoferului.
A reduce costurile inseamna a gandi in viitor
 
Autovehiculele comerciale de la Volkswagen înglobeză peste 50 de ani ingeniozitate şi pricepere inginerească: calitate desăvârşită în detaliu, fiabilitate absolută şi rentabilitate consecventă. Bine de ştiut este că, aceste principii sunt valabile şi  pentru noul Crafter.
Pentru că la întreaga echipă Volkswagen Autovehicule Comerciale s-a străduit să dezvolte un model care să corespundă până şi celor mai înalte aşteptări. 
  
  • Valoare mare la revânzare datorită calităţii înalte de fabricaţie cât şi a longevitaţii autovehiculului. 
  • Reducerea costurilor de exploatare cu 25%. 
  • Taxe diminuate datorită motorizărilor care indeplinesc normele de poluare EUV - EEV (Enhanced Environmentally Friendly Vehicle) şi Euro 5 
  • Consum de carburant mai scăzut cu până la 31%. 
  • Pregătire pentru carosările ulterioare (rezervă sarcină utilă, pregătire priză de putere). 
  • Garanţie 2+1 ani! 
  • Noile Motoare TDI cu tehnologie COMMON RAIL
Motoarele moderne trebuie să indeplinească un set de condiţii foarte stricte: să fie puternice, să furnizeze un cuplu motor mare, să fie fiabile, să aibă un cost de intretinere mic şi o durată de exploatare mare. 

Noi am luat in serios aceste cerinţe şi am dezvoltat trei motorizări, cu capacitatea de 2.0 l. Capacitatea cilindrică scazută şi tehnologia Common Rail fac aceste motoare extrem de economice. Ex: motorul de 120 KW* cu tehnologie BlueMotion are un consum de 7.2 l/100 km şi 189 g/km emisii de CO2 in regim combinat.
Noile motoare TDI sunt Euro5 şi  EUV, indeplinesc cele mai înalte cerinţe impuse de Standardul European de Emisii EEV (Enhanced Environmentally Friendly Vehicle).
O altă caracteristică utilă este aceea că în dotare serie, motoarele au pregatire pentru prizele de putere si prin urmare pot fi uşor acordate cu compresoare pentru refrigerare şi alte generatoare . 

Avantajele noilor motoare TDI Common Rail CAPACITATEA CILINDRICA MICŞORATĂ: de la 2,461 cm3 la 1,968 cm3.

Micsorarea capacităţii cilindrice a fost factorul care a contribuit decisiv la micşorarea consumului de combustibil, puterea rămânând aceeasi: 80 KW, 100 KW sau 120 KW.
  • CUPLUL MOTOR MĂRIT: de la  360 Nm la 400 Nm.
Cuplul motor mare este important în activitatea de zi cu zi şi în condiţiile pentru care a fost proiectat Crafterul. Valoarea de 400 Nm este cea mai bună în clasa sa şi este caracteristică motorului de 120 KW cu tehnologie BlueMotion.
  • CONSUMUL MICŞORAT: cu până la 2.6 l/100 km.
A fost posibilă reducerea consumului de combustibil cu 1.7 l/100 km (80 kW), respectiv 2.6 l/100 (120 kW), datorită tehnologiei Common Rail şi motorului cu 4 cilindrii în linie.
  • SARCINA UTILA CRESCUTA:
Micşorarea greuţătii proprii a autovehiculului determină cresterea sarcinii utile. Acest fapt ne-a impulsionat în încercarea de a face un motor cât mai compact şi uşor.

Toate motoarele disponibile pe noul Crafter sunt pregătite standard pentru echipare cu unităţi auxiliare. Carosierii pot monta cu uşurinţă de ex. compresoare de refrigerare, generatoare de 230-V pentru aplicaţii în regim de staţionare sau 14- 28-V- pentru aplicaţii in rulare.
Interfaţa electronică asigură accesul la semnalele şi funcţionalităţile vehiculului via sistemul CAN-Bus.
Kitul de conversie (fulie, şuruburi, suporţi, curea Poly-V, role întinzătoare) este disponibil la Volkswagen Piese Originale. 
 
Scorpion distribuitor Volkswagen va asteapta in Calea Moldovei 16 pentru a testa Nou Crafter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu