Faceti cunostinta cu Noul Volkswagen CC !

Exterior. Carisma naşte adevărate pasiuni.

Noul Volkswagen CC, acest coupe cu linii elegante, atrage imediat toate privirile şi le conduce apoi asupra grilei radiatorului, cu finisaj gloss. Aici privirile vor întâlni şi farurile bi-xenon, cu forma lor caracteristică, o dovadă a personalităţii aparte, dar şi a siguranţei optimizate, graţie luminilor de zi. Silueta dinamică a sportivei maşini cu patru uşi, se află în perfectă armonie cu jantele de 17" din aliaj uşor "Phoenix" sau "Spa" (dotare opţională pentru 103 - 155 kW).

La cerere, sunt disponibile şi diferite modele atrăgătoare de jante de 18", sau jantele "Lugano" Volkswagen Exclusive, de 19", lăcuite în Sterling-Silver. Iar cel târziu la vederea inconfundabilelor blocuri optice din spate, cu LED-uri, privitorul va fi convins: noul Volkswagen CC transformă design-ul în pasiune.


Interior. Calitatea naşte apreciere.

Deja de la uşa noului Volkwagen CC, vă întâmpină pragurile strălucitoare, reprezentând o promisiune în ceea ce priveşte stilul dinamic de care vă veţi convinge apoi. Materialele excelent prelucrate, ca de exemplu pielea care îmbracă volanul şi maneta schimbătorului de viteze, creează, în interior, contraste incitante cu inserţiile decorative "Titansilver" şi cu tapiţeriile "Silversprint", din material de cea mai bună calitate.

Pe panoul de instrumente, ceasul analogic atrage toate privirile, design-ul având linii clasice şi tradiţionale. Lămpile pachetului de iluminare ambientală învăluie interiorul noului Volkswagen CC într-o lumină plăcută şi conferă senzaţia de spaţiu şi calitate, în interiorul acestui confortabil coupe.

Sisteme de asistenţă. Ajutorul naşte încredere.

Eleganţa suverană a noului Volkswagen CC emană siguranţă. Iar aceasta este dovedită prin dotările de siguranţă şi confort, incluse în echiparea standard. Printre acestea se numără, alături de tetierele optimizate ca siguranţă, şi funcţia de monitorizare pentru presiunea din pneuri, inclusă în echiparea standard. Ca dotare opţională, funcţia "Side Assist" avertizează, începând de la 30 km/h, atunci când în unghiul mort se află alţi participanţi la trafic, detectaţi de sistem.

Funcţia inteligentă de detectare a nivelului de oboseală, inclusă în dotarea standard a noului Volkswagen CC, recomandă şoferului să facă o pauză, atunci când conduita acestuia oferă indicii că ar fi obosit. Siguranţă adiţională este oferită, la cerere, de sistemul de reglare dinamică a luminilor de drum "Dynamic Light Assist", care reglează, în mod curent, luminile de drum, astfel încât şoferii care conduc din sens opus să nu fie deranjaţi.

Scaunele. Relaxarea naşte starea de bine.

Noul Volkswagen CC, cu patru scaune integrate, invită fiecare pasager în parte să participe la călătorii confortabile. Astfel, între scaunele din spate veţi găsi, sub un capac, un spaţiu de depozitare şi două suporturi pentru pahare. La cerere, puteţi să optaţi pentru pachetul cu 5 scaune. Şoferul şi pasagerul din faţă vor călători deosebit de dinamic aşezaţi pe scaunele sport.

La cerere, scaunele cu funcţie activă de climatizare şi aerisire vor oferi temperatura preferată de fiecare. Funcţia de masaj a scaunului cu climatizare oferă relaxare bine-venită, mai ales la drum lung. Pentru a transporta obiecte mai mari, bancheta poate fi deblocată foarte uşor, cu ajutorul butonului din portbagaj şi poate fi rabatată automat (dotare opţională).

Potrivit pentru viaţa de zi cu zi. Soluţiile nasc confort.

Mai ales cei care conduc foarte mult vor fi încântaţi de detaliile pe care noul Volkswagen CC le oferă în dotarea standard. Cu funcţia standard Auto Hold, puteţi relaxa piciorul de pe frână, în traficul urban cu multe porniri şi opriri, în blocajele din trafic şi în rampă. Mai mult, frâna electronică de parcare, în combinaţie cu asistentul pentru frânare, asigură mai mult confort pentru şofer şi mai multă siguranţă.

La cerere, noul Volkswagen vă ajută chiar la încărcarea bagajelor în portbagaj, graţie funcţiei "Easy Open": în combinaţie cu sistemul pentru acces şi pornire fără cheie "Keyless Access", un senzor va deschide uşa portbagajului, imediat ce şoferul, aflat în spatele maşinii, dă semnalul în acest sens, prin mişcarea piciorului. La fel, şi dispozitivul opţional de remorcare, cu funcţie electrică de deblocare, poate fi foarte uşor folosit: apăsând un buton şi cu câteva manevre, dispozitivul poate fi fixat sub maşină, atunci când nu doriţi să-l folosiţi.

Caracter dinamic. Puterea naşte plăcerea condusului.

Noul Volkswagen CC transferă cu siguranţă de sine puterea pe şosea, graţie şasiului sport, cu garda la sol redusă. Începând de la 125 kW, în dotarea standard sunt incluse reglajul adaptiv al suspensiilor DCC  şi blocarea electronică a diferenţialului XDS. Opţional, noul Volkswagen CC poate fi dotat cu aceste sisteme şi în celelalte versiuni de putere.

Cu toate motorizările TSI coupe-ul devine mai economic, graţie funcţiei de recuperare a energiei de frânare. Motoarele pe benzină oferite pentru Volkswagen cc sunt 118 kW TSI şi 155 kW TSI, iar cele diesel: 103 kW TDI, 103 kW BlueTDI şi 125 kW TDI. Toate motorizările TDI cu BlueMotion Technology au performanţe deosebite, în condiţiile în care consumul şi emisiile sunt reduse.

În acest scop, de exemplu, funcţia Start-Stop opreşte automat motorul când maşina este oprită şi schimbătorul se află în poziţie neutră şi îl porneşte automat la acţionarea ambreiajului.

Acum poti admira Noul Volkswagen CC in showroom-ul Scorpion din Calea Moldovei 16. Suna pentru detalii la 0237.236.866
Te asteptam!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu