Intampina vara cu Noul Volkswagen Eos!

Scorpion iti promite o calatorie de vis.

Modelul a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles şi este oferit în compania a patru motorizări şi două transmisii, plus două versiuni BlueMotion. Garanţia este de 4 ani, 2 ani fără limită de kilometri,  si altii doi suplimentar in limita a 120.000 de Km de la inmatriculare.

Versiunea entry-level va fi pusă în mişcare de motorul 1.4 TSI de 122 de cai putere, capabil să ofere 200 de Nm încă de la 1500 de rotaţii pe minut. Unitatea cu injecţie directă oferă o viteză maximă de 198 de km/h şi un consum de carburant de 6.6 litri.

Această motorizare poate fi comandată şi cu pachetul BlueMotion Technology, care vine cu o serie de modificări tehnice, menite să reducă cifra medie a consumului la 6.2 litri.
Aerul condiţionat, volanul în piele şi alte elemente de acest gen sunt oferite în standard.

Cea mai puternică unitate pe benzină va fi motorul de 2.0 litri TSI, dispus să ofere 210 cai şi 280 de Nm la 1700 de rotaţii pe minut, suficient pentru a garanta o viteză maximă de 238 de km/h şi un consum de 7.1 litri/100 de km. Lista de opţionale va include şi o cutie DSG pentru această motorizare, care promite un consum de 7.5 litri/100 de km şi o viteză maximă de 236 km/h.

Fanii dieselului beneficiaza de un TDI de 2.0 litri şi 140 de cai, ce oferă 320 de Nm şi 5.2 litri la 100 de km, cu 0.3 litri mai puţin decât în cazul vechii variante. Motorul poate fi comandat şi el cu pachetul BlueMotion Technology, care reduce consumul până la valoarea de 4.8 litri/100 de km, garantând aceeaşi viteză maximă de 207 km/h.
Bineînţeles, poate exista şi reversul medaliei, o cutie DSG urmând să crească consumul cu până la 5.7 litri, în cazul versiunii standard, sau cu până la 5.3 litri, în cazul versiunii BlueMotion.

La interior, Volkswagen a optat pentru finisaje cromate în echiparea standard, pentru un Ambience Pack reconfigurat, pentru o piele Nappa specială, capabilă să reflecte razele soarelui într-o mai mare măsură, şi pentru un levier al schimbătorului redesenat, în cazul transmisiei DSG.

La capitolul tehnologie şi confort, Eos facelift propune publicului un acoperiş rabatabil în 25 de secunde, ce poate fi acţionat şi prin telecomandă, care vine în dotarea standard şi cu o opţiune panoramică, menită să asigure o lumină interioară abundentă chiar şi atunci când maşina este acoperită. Pasagerii vor avea la dispoziţie un ecran color cu funcţie tactilă, un sistem nou de lumini adaptive, acces şi pornire fără cheie, precum şi noul asistent de parcare, celebru în gama Volkswagen.

Scorpion te asteapta zilnic la showroom-ul sau din Calea Moldovei 16 pentru a admira toate modelele marcii Volkswagen, pentru a primi cele mai complete informatii si pentru a face un drive test.

Pentru detalii suna la 0237.236.866.
Caute-ne si pe Facebook, pentru cele mai proaspete noutati. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu