Noul Volkswagen Passat face furori printre americani


Creat pe specificul pietei, noul Pasat are o priza tot mai mare la publicul american. Vanzarile sedanului au avansat cu peste 8200%. Luna trecuta Volkswagen a vandut 6.300 de unitati Passat.

 Volkswagen a inceput noul an cum nu se poate mai bine. In luna ianuarie vanzarile marcii germane in China au crescut cu 17%, in timp ce in SUA acestea au avansat cu 48% fata de ianuarie 2011. Pe piata nord-americana noua vedeta a segmentului mediu a devenit proaspata generatie Passat care se bucura de un succes tot mai mare in randul clientilor de peste ocean.

Luna trecuta vanzarile modelului au inregistrat o crestere spectaculoasa de 8213%.
Livrarile de modele Passat in SUA au atins 6.318 unitati, fata de numai 76 de unitati comercializate in ianuarie 2011. Cu toate acestea, cel mai bine vandut model Volkswagen pe piata americana ramane sedanul Jetta ale carui vanzari s-au ridicat luna trecuta la 9.564 de unitati.
Lansat in urma cu o jumatate de an, noul Beetle se bucura la randul sau de aprecierile publicului american. In ianuarie vanzarile au depasit 1.400 de unitati, cresterea de 1209% bifata de coupe-ul compact fiind cea mai mare de pana acum.
Volkswagen a livrat luna trecuta 27.200 unitati in SUA.

http://www.autopassione.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu