Scorpion va ofera instalatii auto GPL

O alternativa la combustibilii traditionali




Tomasetto Secvential EURO4
Este o instalaţie de alimentare cu gaz pentru autovehicule de ultimă generaţie capabilă să alimenteze cele mai noi tipuri de motoare care
corespund celor mai severe norme de poluare.

Este un sistem care se montează în paralel cu cel de benzină funcţionând în strânsă legătură cu sistemul de injecţie al autoturismului ceea ce face ca acesta să-şi păstreze performanţele dinamice şi de consum.

Se poate monta pe orice autoturism alimentat cu benzina (3-8 cilindri) având injecţie electronică de benzină, cu nivel de poluare EURO2, EURO3, EURO4.

Performant.

Puterea motorului ramane aceeasi. Datorita sistemului secvential de injectie a gazului ce include un calculator destinat injectiei de gaz si injectoare proprii, performantele dinamice ale autoturismului raman neschimbate, se pastreaza ca la functionarea pe benzina.

Economic.

Consumul litric de GPL pentru un motor este cu maxim 10% mai mare decat consumul de benzina, fapt datorat densitatii GPL care este mai mica decat cea a benzinei.
Luand in considerare aspectele prezentate anterior, se realizeaza o economie reala de aproximativ 40-45%.
Datorita acestui fapt, amortizarea investitiei pentru montarea instalatiei GPL se face relativ usor (aproximativ 10.000-15.000 km), numai din diferenta de cost benzina-GPL.

Sigur.

Contrar a ceea ce se crede, instalatia de alimentare cu GPL este mult mai sigura decât cea de benzina, deoarece componentele sunt supuse unor severe verificari fiind omologate international.

Rezervorul este realizat din material special tratat chimic pentru a evita fisurile in caz de accident, este dotat cu un grup de supape care împiedica umplerea cu mai mult de 80% din capacitate, permitând astfel gazului o expandare in caz de temperaturi înalte sau accidente.
 Todata in cazul ruperii in mod accidental a unei conducte de gaz aceasta sesizeaza debitul crescut de gaz si opreste automat alimentarea.Testele au demonstrat ca o masina pe gaz nu explodeaza!

Ecologic.

Pentru ca foloseste un carburant fara sulf, benzen, plumb, sau alte substante cancerigene, GPL-ul se amesteca foarte bine cu aerul realizându-se un amestec carburant mai omogen si o ardere imbunatatita fara depuneri de calamina si hidrocarburi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu