Audi aduce în premieră Internetul 4G LTE în interiorul unui vehicul

Audi este primul producător auto ce aduce tehnologia 4G LTE pentru transfer rapid de date în interiorul unui vehicul, odată cu integrarea completă a acesteia.
Noua tehnologie 4G LTE (Long Term Evolution) duce internetul mobil la un alt nivel. LTE permite schimbul unor cantităţi mari de date via internet, precum muzică şi filme la rezoluţie HD. Reţelele comerciale 4G LTE există deja în multe ţări europene, cât şi în SUA.

În România, tehnologia 4G LTE este disponibilă în centrul şi nordul municipiului Bucureşti, în zona metropolitană din nordul Bucureştiului, precum şi în alte 9 oraşe şi în staţiunile aflate pe Valea Prahovei.

Sistemul de navigaţie MMI plus utilizează tehnologia 4G LTE pentru a face legătura între serviciile Audi connect şi şofer – de la navigaţia cu Google Earth şi Google Street View la Audi music stream şi la informaţiile online despre trafic. Platformele sociale Facebook şi Twitter au fost, şi ele, integrate în vehicul cu ajutorul unei funcţii text-to-speech şi a unei funcţii text, cu module text prestabilite. În plus, există peste o duzină de servicii Audi connect, inclusiv funcţie text-to-speech pentru e-mail şi o funcţie de dictare pentru mesaje text (SMS). Mai mult, gama de servicii creşte rapid.

Tehnologia 4G LTE poate fi comandată pentru Audi S3 Sportback din iulie, iar celelalte modele din gama A3 vor beneficia de aceasta începând cu luna noiembrie a acestui an.

Sursa: www.informatiiauto.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu