Masina offroad a anului 2013: Volkswagen Amarok



- Pick-up-ul de la Volkswagen castiga pentru cea de-a treia oara consecutiv premiul Off Road, obtinand 28,3% din voturi, aproape dublu fata de urmatorul competitor clasat.

“Masina off-road a anului” este una dintre cele mai vechi si mai renumite aprecieri acordate in Germania. De peste treizeci de ani, cititorii revistei 4x4 OFF ROAD aleg cele mai bune autovehicule din aceasta clasa. Initiativa de votare s-a bucurat si anul acesta de mare popularitate: 74.282 cititori si-au exprimat opiniile pentru cele 125 de masini grupate in 3 categorii.

Decernarea a avut loc la Muenchen. Hans Rohlfing, directorul tehnic pentru autovehiculele comerciale Volkswagen, a luat in primire premiul: “Votul pentru Amarok ne bucura extrem de mult, arata dealtfel si succesul comercial al produsului. Prin combinatia reusita dintre capacitatile off-road, flexibilitate si fiabilitate, Amarok a castigat nu numai un loc in inima cititorilor revistei OFF ROAD, ci si o pozitie de leader in segmentul sau, in Germania.”

Amarok de la Volkswagen Autovehicule Comerciale este disponibil cu doua motorizari. Motorul de intrare in gama, 2,0l-TDI Common Rail cu injectie directa asigura 140 CP, iar motorizarea biturbo mai puternica ajunge la 180 CP.
Clientii au la dispozitie o cutie de viteze manuala in 6 trepte, sau o cutie de viteze automata in 8 trepte. Tractiunea optionala 4x4 este disponibila atat in regim nepermanent, cat si permanent, si subliniaza caracterul off-road al masinii.

Preturile recomandate incep de la 18.750 Euro + TVA pentru Amarok Cabina Simpla – oferta speciala de stoc in configuratia 90 kW 4x2, si 21.033 Euro plus TVA pentru Amarok Cabina Dubla 140 CP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu