Volkswagen Caddy este din nou castigator in cadrul sondajului bransei de curierat



- Expertii bransei de curierat si transport in regim expres au ales cel mai bun transporter
- Masina de livrari urbane de la Volkswagen Autovehicule Comerciale a fost aleasa pentru cea de-a 8-ta oara pe primul loc
- Raport excelent calitate / pret: Oferta speciala – Caddy Furgon 11.990 Euro fara TVA, incl. aer conditionat


Caddy este din nou cel mai indragit autovehicul pentru livrari urbane in domeniul prestatorilor de servicii de curierat. La invitatia editurii ETM din Germania, 40 de experti din domeniul transporturilor rapide au ales masinile cele mai performante. Cele 23 de autovehicule participante au fost structurate in 4 categorii, iar decernarea premiului a avut loc in Ostseebad Warnemuende.

La invitatia revistelor “KEP aktuell” si “trans aktuell”, reprezentantii bransei au acordat puncte pentru functionalitate, confort, design si economie. Caddy a entuziasmat juriul inca o data, intr-un segment cu o competitie puternica.
Astfel, actuala generatie Caddy castiga pentru cea de-a opta oara acest premiu extrem de dorit si disputat printre ofertantii de autovehicule.

Cei 40 de experti au facut in total 800 de test-drive-uri ce totalizeaza 2.500 de km, cu 23 de autovehicule comerciale diferite, impartite in 4 categorii.

In segmentul utilitarelor usoare pentru livrari urbane, Caddy este lider de piata in Europa. Motivul succesului produsului: Caddy utilizeaza in mod eficient spatiul de încarcare si ofera un nivel mare de calitate. În plus, motoarele economice asigura un consum mic si costuri reduse de rulare si intretinere. Durata lunga de viata si pretul de revanzare ridicat sunt caracteristice modelului Caddy Furgon.

In aceasta perioadă, clientii beneficiaza de o economie suplimentara datorita pretului special recomandat la achizitie, care include o lista cuprinzatoare de dotari, printre care se numara aer conditionat, pregatire radio si ESP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu