Volkswagen California primește ediția specială Generation

Volkswagen celebrează anul acesta un sfert de secol de la lansarea unuia din cele mai populare vehicule de recreaționale. Modelul California va fi în centrul atenției cu o ediție specială pentru piața europeană, ce va fi lansată la sfârșitul acestei luni. Aceasta se numește Generation și va debuta la evenimentul Caravan Salon din Dusseldorf desfășurat între 31 august și 8 septembrie 2013.  

Versiunea de vacanță a modelului Transporter se remarcă prin pachetul bogat de dotări standard.
California Generation va avea un preț de bază în Germania de 57.986 de euro. Versiunea de intrare este dotată cu un propulsor pe turbodiesel de 115 cai putere, cu tehnologie BlueMotion, al cărui cuplu maxim atinge 250 Nm.    

Creată pentru a sărbători cei 25 ani de la lansarea primului Volkswagen California, ediția specială se dorește a fi un model fără cusur, cu o echipare completă. La aceasta se adaugă o serie de detalii care individualizează versiunea aniversară, precum pragurile laterale și ușa portbagajului inscripționate cu prenumele ”Generation”. 

Geamurile fumurii, jantele din aliaj de 17 inci și culoarea caroseriei sunt elementele care fac exteriorul să arate special. La interior, domină materialul fin din piele Alcantara de culoare gri ce acoperă scaunele și volanul. 


Sursa: www.autopassione.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu