Volkswagen Golf R 2014?

Isi poate face debutul in Frankfurt

Volkswagen a raportat emiterea primei sale imagini cu noul Golf R, 2014. Cu toate ca la inceput autenticitatea imaginii era pusa la indoiala, si doar sustinuta de cateva site-uri de specialitate franceze, ulterior oficialii Volkswagen au confirmat autenticitatea acesteia.
Poza arata un hatchback cu un look agresiv, cu insertii de LED-uri in faruri si ceea ce pare a fi o bara din fata restilizata. De asemenea putem vedea lumini de ceata patrate si o inscriptionare "R",
Puterea, cel mai probabil va fi produsa de un motor turbo de 2.0 litri, patru cilindri in linie care va dezvolta cel putin 286 cai putere si un cuplu de 379 Nm. Acesta ar putea fi conectat la o transmisie cu ambreiaj dublu si un sistem 4x4 Haldex, care este mai usor si mai precis decat predecesorul sau.  Daca totul va fi conform, Golf R 2014 ar putea accelera de la 0 l a 100 km/h in mai putin de 5 secunde si ar avea o viteza maxima limitata electronic la 250 km/h.
Golf R ar putea fi introdus la Salonul Auto de la Frankfurt, asa ca trebuie sa ne asteptam la noi stiri in saptamanile ce urmeaza.










Source: leblogauto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu