Noul Volkswagen Golf GTI, in doua versiuni

Editia din acest an a Salonului de la Geneva va fi un regal pentru clasicul Volkswagen Golf. A saptea editie a compactei germane va fi prezentata intr-o multitudine de noi versiuni: Variant (break), e-Golf (electric), GTD (sportiva diesel) si GTI (sportiva pe benzina). In cele ce urmeaza, ne vom referi la aceasta din urma, o figura legendara in segmentul sportivelor compacte.

Spre deosebire de precedentele generatii, noul GTI va avea doua versiuni - o premiera in cei 37 de ani de “cariera”! Astfel, versiunea “clasica”, de 220 CP (cu 10 CP in plus fata de precedentul GTI) va fi secondata de noul GTI Performance, de 230 CP. La ambele, cuplul este de 350 Nm, iar viteza maxima este de 246 km/ora. In materie de performante, noul GTI atinge 100 km/ora in 6,5 secunde, iar GTI Performance este mai rapid cu o zecime de secunda.

Cumpara un Volkswagen Jetta. Acum ai leasing cu dobândă 0,9%


 Scorpion va ofera acum posibilitatea achizitiei unui Volkswagen Jetta prin leasing cu o dobanda de exceptie, numai 0,9%. Fara costuri ascunse, fara neplaceri.

Mai jos puteți vedea comparația dintre costurile de finanțare prin Leasing Financiar Clasic pentru o Jetta Trendline 1,2TSI din stoc, pe o durată de 60 de luni. 8,99% este oferta standard pentru acest tip de finanțare.


Pentru mai multe detalii sunati la 0237.236.866 sau puteti veni direct la Showroom-ul nostru din Focsani, str. Calea Moldovei 16.
Va asteptam!

Vrei o masina noua? Acum Scorpion te ajuta

Vino la Scorpion să faci un schimb avantajos.
Laşi la noi maşina veche şi pleci cu un Volkswagen nou plus un avantaj de până la 4.000 de euro.

Dacă nu crezi sună la 0237.236.866 sau vino direct la showroom-ul din Focşani, strada Calea Moldovei 16





Volkswagen lanseaza cel mai economic automobil din lume

Volkswagen se tine de cuvant si va lansa in productie cel mai economic automobil din lume! Premiera mondiala va avea loc luna viitoare, la Salonul de la Geneva. Este vorba de versiunea de serie a conceptului XL1, care are un consum nemaiintalnit la un automobil: doar 0,9 litri/100 km!

Consumul deosebit este inregistrat de o propulsie hibrid plug-in (reincarcabila) compusa dintr-un motor TDI in 2 cilindri de 0,8 litri si 48 CP si unul electric de 27 CP (baterii litiu-ion), cuplate la o transmisie cu dublu ambreiaj (DSG) in 7 trepte.



La consumul frugal isi aduce contributia, bineinteles, si structura ultrausoara a caroseriei, realizata din fibra de carbon. In total, masina cantareste doar 795 kg. Masoara 3,88 m lungime, 1,66 m latime si 1,15 m inaltime si poate lua la bord doar doua persoane.

Scorpion te ajută să repari ceea ce au stricat iarna şi starea drumurilor.


Toti stim ca in aceasta iarna drumurile s-au umplut de gropi. Acestea impreuna cu denivelarile si fagasele create de zapana din carosabil au deteriorat profund sistemul de directie.

Nu amana reparatia, familia ta poate avea de suferit!

Scorpion va vine in ajutor oferindu-va pentru reparatia sistemului de directie o manopera pe ora redusa de la 100 lei la 49 lei cu TVA.

Sunati pentru detalii sau programari la telefon: 0237.236.866
Oferta este supusa unor termene si conditii.





Volkswagen Amarok are o noua motorizare de baza


Volkswagen are o veste buna pentru fanii modelului Amarok. Incepand cu 1 februarie 2013, acesta este disponibil pe piata europeana cu o noua motorizare de baza. Aceasta este mai puternica si dinamica, dar la fel de economica precum varianta de baza oferita pana acum

Unitatea 2.0 TDI de 140 cai putere devine noua versiune de intrare in gama motoarelor disponibile pe pickup-ul asamblat la Hanovra, ramplasand vechiul propulsor de 122 de cai putere, la care Volkswagen renunta.