Volkswagen Golf Sportsvan


Un nou produs al gamei Golf intra in fabricatie. Volkswagen a demarat astazi productia de serie pentru Golf Sportsvan. Primul exemplar este echipat cu pavilion din sticla si motor turbo de 150 CP.


Volkswagen aduce in productia de serie cea mai recenta creatie destinata clasei compacte. Dezvaluita la Paris prima generatie Golf Sportsvan isi incepe cariera la cinci luni de la prezentarea oficiala. Primul exemplar, ce a parasit linia de montaj pe 6 februarie 2014, este o versiune Highline echipata cu pavilion panoramic si motorul turbo pe benzina 1.4 TSI de 150 cai putere.
 
Noul Golf Sportsvan este urmasul binecunoscutului Golf Plus si poate fi comandat pe cateva piete. In Germania pretul de lansare este fixat la 19.625 euro.

Fabricat la uzina din Wolfsburg, modelul cu pavilion inaltat se adreseaza in special clientii de varsta tanara. Gama de motoare include variante pe benzina si motorina dotate cu tehnologie turbo si injectie directa de combustibil.

Comparativ cu predecesorul sau noul Golf Sportsvan consuma cu pana la 19% mai putin carburant. Toate motorizarile indeplinesc normele de poluare Euro 6, acesta fiind dotate standard cu sistem start/stop.

Al treilea model de sine statator al gamei Golf se face remarcat prin noul aspect al exteriorului, flexibilitatea scaunelor din spate care pot culisa cu 180 mm in directie longitudinala.
Volumul maxim de stocare al bagajelor este de aproape 1500 de litri, comparabil cu al multor monovolume din clasa compacta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu