Volkswagen Multivan Alltrack concept ar putea deveni realitate in viitorul apropiat

Volkswagen, divizia de automobile comerciale, a adus la Geneva un concept cu tracţiune integrala bazat pe modelul Multivan.

 

Volkswagen Vehicule Comerciale a prezentat la Salonul Auto de la Geneva un concept bazat pe modelul Multivan. Numit Multivan Alltrack, acest concept anunţa o posibila varianta de serie pentru un model Multivan dotat cu tracţiune integrala si foarte bine dotat. 

Volkswagen Multivan Alltrack foloseste acelasi sistem 4x4 care se gaseste si pe modelul Passat Variant Alltrack.
 
La exterior, modelul prezentat este un Multivan vopsit intr-un alb perlat patrunzator asezat pe jante de 19 inch. In interior gasim scaune tapiţate in piele Poltrona Frau, inserţii de lemn inchis la culoare si o podea de lemn inspirata din cea a iahturilor de lux. Pentru placerea pasagerilor, Volkswagen a montat un sistem infoteinment controlat printr-un display de 8 inch. Muzica este redata de un sistem Dynaudio Surround.

Pentru a propulsa conceptul Multivan Alltrack, Volkswagen a ales motorul 2.0 TDI cu patru cilindri de 180 CP. Puterea este trimisa catre toate cele patru roţi prin intermediul unui cutii de viteze automate si un diferenţial Haldex. Volkswagen a mai menţionat ca Multivan-ul Alltrack are un unghi de atac de 21 grade, iar cel de degajare este de 15 grade, sugerand ca acest automobil ar putea fi folosit si pe suprafeţe lipsite de asfalt. 


VW Multivan Alltrack este succesorul spiritual al modelului Transporter Syncro din 1980 si are mari sanse sa ajunga in producţia de serie in viitorul apropiat.

sursa: http://www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu