Oferta primaverii. Pachete de service si accesorii

Scorpion doreste ca sa incepi primavara asa cum trebuie de aceea noi am realizat pachete speciale de service formate din piesa + manopera aferenta la preturi de exceptie.
Consilierii de service iti stau la dispozitie oricand.
Suna la 0237.236.866 sau vino direct la noi in Focsani, str. Calea Moldovei 16.
 
Oferta valabila pana la 30.09.2014. Preturile contin TVA. Manopera si piesele de schimb sunt incluse. Suna pentru a afla oferta completa sau detalii suplimentare privind produsele prezentate.

Noul Volkswagen Tiguan vine in 2014 in trei versiuni diferite


Vor fi oferite sase motorizari si trei versiuni de caroserie, printre care si un SUV-coupe. Dezvoltat pe o platforma inovativa MQB, noul Tiguan va fi mai usor si confortabil. 

Volkswagen a reusit sa transforme aproape orice automobil intr-un un reper al succesului. Lansat in 2008 actualul Tiguan s-a instalat rapid in topul celor mai apreciate crossovere compacte, devansand la vremea respectiva nume care dominau scena europeana. Anul trecut a sosit modelul restilizat, care in toamna anului 2014 va fi inlocuit cu o noua generatie.

Volkswagen T-Roc Concept

Volkswagen va aduce la Salonul Auto de la Geneva conceptul T-Roc. Exponatul prefigureaza un SUV cu trei uşi, de segment B, care are şi plafon decapotabil.

 

www.scorpion.ro 

Volkswagen a publicat primele schiţe oficiale al conceptului T-Roc, pe care-l va prezenta la Salonul Auto de la Geneva. Acesta este un SUV de segment B, ale caror dimensiuni sunt incadrate intre cele ale lui Polo şi cele ale lui Tiguan şi prezinta o posibila tendinta a viitoarelor SUV-uri Volkswagen. 

Grupul Volkswagen se aşteaptă la o nouă eră a digitizării industriei auto


Automobilul intră într-o nouă eră, cea a digitalizării, ce va avea un impact fundamental asupra mobilităţii din viitor, a anunţat Volkswagen la CeBIT 2014.
















„Două invenţii inovatoare, automobilul şi computerul, încep să meargă împreună tot mai aproape. Trebuie să modelăm mobilitatea din viitor într-un mod şi mai inteligent, mai conectat la reţea”, a declarat Martin Winterkorn, preşedintele şi CEO al Volkswagen, la ceremonia de deschidere a CeBIT 2014, din Hanovra.

Noul Volkswagen Polo

- Noile motoare Euro 6 consuma cu pana la 21 % mai putin combustibil
- Noile sisteme de infotainment şi de asistenta transcend limitele acestui segment auto; primul Polo cu faruri cu LED.

Produs in aproape 14 milioane de exemplare, modelul Volkswagen Polo este un favorit printre şoferii şi şoferitele din intreaga lume. La Wolfsburg a avut loc premiera mondiala a celei mai noi generatii a modelului compact de succes, noul Polo evoluand in multe privinte. De remarcat: noile motoare, noile tehnologii şi noul design.

Noul Volkswagen E-Golf.




Volkswagen face pasul spre universul masinilor electrice. Noul E-Golf isi pregateste debutul in compania unui alt debutant E-Up!, ambii destinaţi sa rescrie standardele unui segment slab populat.
 
Noul Volkswagen E-Golf vrea sa fie in clasa vechiculelor electrice ceea ce Golf este pentru clasa compacta: un reper, un model de urmat. Din acest motiv versiunea prietenoasa cu mediul a fost gandita sa ofere performanţa, mobilitate şi autonomie fara egal. Bazat pe structura ultimei generaţii Golf, modelul cu zero emisii vine cu o caroserie in cinci uşi şi o serie de detalii care nu se regasesc pe nici un alt Golf.

Volkswagen Multivan Alltrack concept ar putea deveni realitate in viitorul apropiat

Volkswagen, divizia de automobile comerciale, a adus la Geneva un concept cu tracţiune integrala bazat pe modelul Multivan.

 

Volkswagen Vehicule Comerciale a prezentat la Salonul Auto de la Geneva un concept bazat pe modelul Multivan. Numit Multivan Alltrack, acest concept anunţa o posibila varianta de serie pentru un model Multivan dotat cu tracţiune integrala si foarte bine dotat. 

Volkswagen Multivan Alltrack foloseste acelasi sistem 4x4 care se gaseste si pe modelul Passat Variant Alltrack.

Volkswagen va construi o uzina in Polonia

Grupul Volkswagen intentioneaza sa investeasca peste 500 milioane de euro pentru a construi o noua uzina la Poznan (Polonia), unde va asambla utilitare mari Volkswagen Crafter.




Volkswagen este un jucator important pe piata vehiculelor comerciale. Fabricantul intentioneaza sa isi extinda capacitatea de productie pentru a face fata solicitarilor, dar si pentru a-si indeplini visul de a deveni primul grup auto al lumii. Viitorul rezerva câteva schimbari care vizeaza in special transportatorul Crafter.

Urmatoarea generatie, ce va beneficia de o platforma complet noua este asteptata in 2016 si, pentru prima oara, ar putea fi produsa in afara Germaniei.