Scorpion Focsani cauta si premiaza fanii marcii Volkswagen!


Concurs
Scorpion Focsani doreste sa recompenseze fanii marcii germane cu un cadou deosebit: Cartea 'Volkswagen – Povestea unei pasiuni'. Tot ce aveti de facut este foarte simplu: sa dati 'Like' & 'Share' la postarile de pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/ScorpionFocsani. Cei care aduna cele mai multe astfel distribuiri vor fi declarati castigatori. Avem pentru inceput 6 exemplare de oferit pentru pasionatii infocati, vom oferi cate 2 saptamanal. Castigatorii din Focsani vor fi asteptati la sediul societatii noastre din Calea Moldovei nr. 16 pentru ridicarea premiului. O persoana nu poate castiga decat o singura data.

Premiu: Cartea 'Volkswagen – Povestea unei pasiuni'
Va propunem drept premiu o carte fabuloasa, una de 300 de pagini, despre istoria si traditia marcii Volkswagen, de la inceputuri si pana in prezent. Orice fan adevarat al marcii germane ar trebui sa detina o astfel de carte in biblioteca personala.
Cartea este o trecere în revistă a celor opt decenii de inspiraţie şi dăruire care au reuşit să influenţeze semnificativ lumea automobilului şi vieţile a foarte multor milioane de oameni.
La inceput a fost un vis, cel al unei masini populare. Intre timp, Volkswagen a devenit un grup puternic, fiind cel mai mare constructor din Europa si unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata mondiala. 

Apropo, pentru a fi la curent cu noutatile din fascinantul univers Volkswagen va invitam sa instalati de aici aplicatia Android dezvoltata de Scorpion Focsani.

 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu