Galerie foto: Noul Audi Q7 a poposit la Scorpion Focsani


Sunt experienţe care îţi domină imaginaţia şi visele pentru totdeauna! Scorpion te invită descoperi şi să admiri noul model Audi Q7, o maşină ce naşte pasiuni.

Te aşteptăm pe 22 şi 23 iulie 2015, între orele 09:00 - 17:00, la sediul Scorpion din Focsani, Calea Moldovei nr. 16. RSVP: Gabi Necula, Mobil: 0724/882.887.

Noul Audi Q7 este masculin si radiază cu lejeritate deopotrivă. La interior, acesta oferă confort la cel mai înalt nivel si mai mult spatiu. Audi Q7 este caracterizat de suprafete tensionate si linii ascutite. Acesta este mai compact decât predecesorul său, în ciuda ampatamentului mai mare. A crescut în lătime si înăltime, oferind masculinitate si prestantă. Marcanta grilă si farurile optionale Audi Matrix LED accentuează atemporalul său aspect atletic.

Descoperiti spatiul liber din interiorul variabil al noului Audi Q7. În comparatie cu modelul predecesor, spatiul din interior destinat pasagerilor a fost crescut. Pentru interior vă sunt puse la dispozitie diverse posibilităti de configurare: În versiunea standard pe cel de-al doilea rând sunt disponibile 3 locuri cu spătar reglabil. Optional puteti opta pentru încă două scaune individuale reglabile electric amplasate pe al treilea rând, realizând trecerea la varianta cu 7 locuri. Pentru a usura accesul la acestea, locurile laterale din rândul doi sunt prevăzute cu spătar rabatabil.

Puternicul motor 3.0 TFSI dispune de 245 kW (333 CP) si atinge 100 km/h în doar 6,1 secunde. Gratie sistemului optional de directie pentru toate rotile (All-wheel steering) dispuneti de un control si mai bun, indiferent de situatie.

La dezvoltarea noului Audi Q7 au participat 20 de ani de experientă în domeniul constructiei usoare. Echipat cu motorul 3.0 TDI, acesta este mai usor cu 325 kg fată de predecesorul său. Măsurile constructiei usoare se regăsesc în multe detalii ale noului Audi Q7, de la bord până la podeaua spatiului pentru depozitare, asigurând mai mult dinamism si eficientă superioară.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu