Bujiile incandescente originale Volkswagen. Optati petru piese originale.


Ştiaţi că?
- În motoarele Diesel, carburantul este injectat la presiuni mari, în cilindru, unde este amestecat cu aerul comprimat, fierbinte (aerul se încinge în timpul comprimării), iar apoi este ars? Pentru pornirea la rece, bujia incandescentă are rol de element activ de încălzire.
- Bujia incandescentă este poziţionată, în mod normal, lângă duza injectorului, pătrunzând circa 3-8 mm în cilindru? La vârful acesteia se ating temperaturi de circa 1.100°C.
- Bujiile incandescente controlate electronic ating în 1-2 secunde temperatura necesară pentru a aprinde carburantul? Bujiile incandescente cu auto-reglare, întâlnite în principal la autovehiculele mai vechi, au nevoie de mai mult timp (timp de preincandescenţă).
- După ce motorul a pornit, bujiile incandescente continuă să acţioneze ca şi elemente de încălzire, pentru un timp de până la trei minute, pentru a asigura condiţii favorabile de aprindere, în timpul fazei de încălzire a motorului?
- Bujiile incandescente sunt conectate în paralel, astfel încât, în cazul defectării uneia dintre ele, să nu fie împiedicată funcţionarea corectă a celorlalte? Totuşi, bujiile incandescente defecte pot afecta performanţele de pornire la rece, motiv pentru care ar trebui înlocuite cât mai repede posibil.

Bujiile incandescente Originale Volkswagen
- sunt optimizate special pentru motoarele modelelor noastre, conform specificaţiilor indicate de inginerii Volkswagen.
- asigură un consum optim de carburant şi emisii scăzute în timpul fazei de pornire.
- menţin funcţionarea silenţioasă încă de la pornirea motorului.
- reduc riscul ruginirii şi formării de zgură. Astfel se previne formarea depozitelor pe bujiile incandescente, ceea ce le permite să fie deşurubate uşor, chiar şi după o perioadă lungă, fără a deteriora filetul sau chiar blocul motor.
- sunt foarte subţiri, având în vedere că spaţiul disponibil pentru instalare este foarte restricţionat, şi cu toate acestea, sunt extrem de rezistente.
- au o durată de viaţă îndelungată şi astfel sunt şi foarte economice.

Bujiile incandescente Originale Volkswagen – avantajele dumneavoastră
- Optimizate pentru motoarele Volkswagen
- Emisii scăzute în faza de pornire
- Rulare silenţioasă şi confortabilă încă de la pornirea motorului
- Risc scăzut de formare a ruginii şi a depunerilor de zgură
- Durată de viaţă extrem de lungă

Optaţi pentru Piese Originale Volkswagen
- beneficiază, la fel ca toate Piesele Originale Volkswagen, de aceeaşi calitate ca şi componentele utilizate în procesul de fabricaţie al autovehiculului dumneavoastră
- înseamnă o funcţionare continuă şi concomitentă a tuturor componentelor
- vă oferă cel mai bun nivel posibil de securitate, fiabilitate şi performanţă


Pentru ca Volkswagen-ul dumneavoastră să rămână un Volkswagen.


Scorpion Exim SRL
Focsani, Calea Moldovei nr. 16

Telefon: 0237/236.866  
E-mail: service@scorpion.ro  
Website: www.scorpion.ro

Extras Oferta Das WeltAuto Scorpion Focsani - ianuarie 2016


Asa cum va spuneam aici, toate vehiculele vandute de societatea noastra sub marca Das WeltAuto sunt testate si intretinute cu rigurozitate. In spatele calitatii produselor noastre sta faptul nu facem compromisuri in ceea ce priveste aspectele tehnice sau estetice ale vehiculelor noastre. Cu Das WeltAuto sunteti in siguranta.

Va rugam sa consultati mai jos un extras din oferta Das Weltauto propusa de Scorpion Focsani in aceasta perioada. Va recomandam sa vizionati prezentarea in format 'Full Screen' (butonul din dreata-jos). Gasiti mai jos datele noastre de contact.




Scorpion Exim SRL
Focsani, Calea Moldovei nr. 23,
Telefon: 0371/327.152
Mobil: 0720/330.951 & 0720/330.949
E-mail:
liviu.lepadatu@scorpion.ro & cristi.mocanu@scorpion.ro
  Website: www.scorpion.ro


Volkswagen Golf de la doar 12.660 Euro + TVA prin programul Fast Start 2016!


Fast Start 2016 - Va dam motive solide sa aveti un inceput de an bun!
Va prezentam o oferta imbatabila: Volkswagen Golf 1.0 TSI 115 CP la un pret incepand de la doar 12.660 Euro + TVA.

Profitati acum de reducerea cotei de TVA si beneficiati preturi speciale la modelele Volkswagen si dobanzi extrem de avantajoase prin Leasing Financiar.

Prin intermediul departamentului Das WeltAuto Autovehicule de Ocazie, Scorpion Focsani va poate oferi posibilitatea preluarii in sistem Buy-Back a masinilor dvs. actuale. Venim in intampinarea nevoilor dvs. si va propunem un schimb avantajos. Prin serviciul buy-back evaluam starea flotei auto si va preluam autoturismele vechi, indiferent de marca, in anumite conditii prestabilite. In schimb puteti alege oricare din modelele Volkswagen din programul 'Fast Start 2016', iar finantarea nu mai este o problema.
 
Veti fi surprinsi sa aflati cat de multe poate face Scorpion pentru dvs. Achizitia unei masini este doar primul pas din parteneriatul nostru. Va punem la dispozitie toata gama de servicii auto: service profesional, vanzare piese si accesorii originale, tinichigerie-vopsitorie la standardele producatorului, asistenta tehnica si tractare, la nevoie.

Oferta se supune unor termene si conditii, fiind valabila in limita stocului disponibil. Oferta se adreseaza persoanelor juridice.
 

Va asteptam in showroom!

Scorpion Exim SRL
Focsani, Calea Moldovei nr. 16
Telefon: 0237/236.866
E-mail: office@scorpion.ro
Website: www.scorpion.ro


Galerie foto: Volkswagen Tiguan GTE Active


Volkswagen Tiguan GTE Active Concept are la bază noua generație Tiguan, prezentată publicului în toamna lui 2015 și beneficiază de tehnologia plug-in hybrid deja cunoscută de pe Golf GTE și Passat GTE. Astfel, un motor pe benzină TSI este ajutat de alte două motoare electrice pentru a furniza un total de 225 de CP distribuiți la roți prin intermediul unei cutii de viteze automate DSG cu șase trepte.

Șoferul poate cupla sistemul de tracțiune 4x4 prin intermediul 4MOTION Active Control, putând totodată să aleagă între mai multe moduri de rulare - On road (Comfort sau Eco), Offroad (Rocks, Sludge & Sand, Gravel), Sport, Snow, Charge sau Battery Hold (mod în care se menține constant nivelul de încărcare a bateriei).

Motoarele elctrice sunt alimentate de la o baterie cu capacitatea de 12.4 kWh și pot oferi o autonomie în regin 100% electric de circa 32 de km. Dacă se folosește și motorul pe benzină, alimentat de un rezervor de 64 de litri plin, autonomia totală pentru Tiguan GTE poate ajunge la aproximativ 930 de km.

Volkswagen Tiguan GTE poate accelera de la 0 la 100 de km/h în 6.4 secunde, viteza maximă fiind de 190 de km/h. dacă se folosește doar puterea furnizată de motoarele electrice viteza maximă nu sare 110 km/h.

Interiorul atrage atenția prin sistemul de infotainment controlat prin intermediul unui ecran tactil cu diagonala de 9.2 inch care poate "înțelege" și comenzi făcute prin intermediul gesturilor, cu mâna. Instrumentarul de bord este și el înlocuit de un ecran din seria Active Info Display.

Noul Volkswagen Tiguan GTE va ajunge în versiunea de serie în showroom-urile din SUA începând cu primăvara lui 2017, atât în varianta scurtă cu cinci locuri, dar și într-/o versiune cu ampatament mărit și sapte locuri.




Galerie foto: Volkswagen Budd-e


La CES 2016, care se desfăsoară în aceste zile în Las Vegas, Volkswagen a prezentat un concept de vehicul electric cu date tehnice impresionante.

Denumirea aleasă de VW este BUDD-e, iar forma caroserie este apropiată de conceptul unui monovolum. Astfel, BUDD-e reuseste să integreze acumulatorii în podea, interiorul poate fi modelat cu forme originale, iar spatiul pentru pasageri este impresionant pentru dimensiunile exterioare. BUDD-e este construit pe noua platformă MEB (Modular Electric Drive Kit) si promite o autonomie complet electrică de 533 km. Cuplul este livrat spre suprafata de rulare prin intermediul unui sistem de tractiune integrală. Acumulatorii se pot încărca în proportie de 80% în doar 30 de minute.