Din ianuarie până în martie 2017: Mai multe premii naționale și internaționale pentru modelele Volkswagen

→ Premiul "Readers' choice" al Auto Bild Allrad: Tiguan este "Masina cu tractiune integrală a anului 2017"
→ I.D.BUZZ primeste premiul pentru design în Detroit
→ Best Cars 2017: up! si Tiguan sunt numite cele mai bune în categoria auto motor si sport de către cititori
→ Golf Alltrack este "Masina Anului 2017" în Canada

 

Tiguan este numit câstigător de cititorii Auto Bild Allrad
Cititorii revistei comerciale Auto Bild Allrad au decis si au ales Tiguan ca "Masina cu Tractiune Integrală a Anului" în categoria vehicule off-road si SUV de până la 30.000 euro. Premiul pentru populara masină 4x4 a fost acordat Volkswagen ieri seară, în Frankfurt. A doua generatie a Tiguan a apărut pe piată anul trecut si în curând i se va alătura Tiguan Allspace. Acesta are mult mai mult spatiu - cu varianta de până la sapte persoane - si oferă o versatilitate impresionantă si o gamă extinsă de functionalităti standard.

I.D. BUZZ primeste premiul pentru design în Detroit
La începutul lunii ianuarie, I.D.BUZZ a sărbătorit lansarea mondială la Salonul Auto Nord American (NAIAS) din Detroit, primind primul său premiu. Premiul oficial pentru design al salonului, "EYES ON DESIGN AWARD", acordat de un juriu de experti, a revenit masinii concept în totalitate electrică I.D.BUZZ de la Volkswagen, în categoria "Cel Mai Bun Camion Concept".



"Cele mai bune masini 2017" - dublă victorie pentru Tiguan si up!

up! si Tiguan sunt printre "Cele mai bune masini ale anului 2017". Cititorii auto motor si sport au ales up! în categoria "Mini" si Tiguan în categoria "SUV compact/vehicul off-road" ca cele mai bune inovatii auto ale anului. (26 ianuarie 2017)

Golf Alltrack este numită "Masina Anului 2017" în Canada
La sfârsitul lunii februarie, Golf Alltrack a primit "Premiul Masina Anului" de la Automobile Journalists Association of Canada (AJAC) la Salonul Auto International Canadian din Toronto. Un juriu de jurnalisti din industria automotive a luat această decizie după un program de testări riguros pentru Golf Alltrack. În acelasi timp, modelele Golf, Golf Alltrack si Golf GTI au fost incluse în "Lista celor mai bune 10 masini" din 2017 în revista Car and Driver.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu