Numărătoarea inversă a început: Noul Arteon își sărbătorește premiera mondială la Salonul Internațional Auto de la Geneva


→ Noul model coupé pozitionat deasupra Passat-ului stabileste scena emotională în cadrul segmentului premium al clasei medii
→ Farurile si grila radiatorului fuzionează pentru a crea o parte frontală complet nouă


Wolfsburg - Volkswagen îsi îmbunătăteste gama de modele cu un grand-tourismo avangardist: noul Arteon. Modelul coupé, pozitionat deasupra Passat-ului, va fi prezentat publicului pentru prima dată în cadrul Salonului International Auto de la Geneva (9-19 martie).

Combinarea designului avangardist cu un înalt nivel de versatilitate a reprezentat obiectivul cheie al proiectantilor si dezvoltatorilor Arteon. Aceasta a determinat o arhitectură a interiorului care este deosebit de spatioasă - cu spaţiu amplu pentru cap şi picioare pentru toate locurile -, lucru extraordinar pentru această formă a corpului. Elementele cheie ale carismaticului Arteon includ partea sa frontală complet nouă, în cadrul căreia farurile LED si luminile de drum pe timp de zi fuzionează cu barele transversale cromate ale grilei radiatorului si cu capota. Sectiunea remarcabilă a aripilor automobilului este o altă trăsătură definitorie a designului acestuia.

Alte caracteristici ale echipamentului care debutează la Arteon includ ultima generatie de sisteme de asistentă a conducătorului auto. Au fost adăugate caracteristici interesante care sunt, de regulă, rezervate automobilelor de lux. Această combinatie unică transformă Arteon în unul dintre cele mai atractive produse din segmentul său.





*Acest vehicul nu este încă de vânzare. Nu este încă omologat si, prin urmare, nu face obiectul Directivei 1999/94/CE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu