Premieră europeană la Geneva: Noul Tiguan Allspace


Mai mult spațiu pentru o viață în mișcare: premiera europeană a Tiguan Allspace


Cea de-a doua generatie de Tiguan a fost lansată pe piată anul trecut. Acum Volkswagen adaugă gamei sale de modele noul Tiguan Allspace, si prezintă modelul într-o versiune optională cu sapte scaune la premiera sa europeană, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Cu un ampatament mai lung cu 109 mm si o lungime exterioară cu 215 mm mai mare, noul model oferă mai mult spatiu pentru bagaje, mai multi pasageri si mai multă flexibilitate. Astfel, Tiguan Allspace - cu liniile frontale, dorsale si laterale modificate - este o alternativă ideală pentru toti cei care până acum erau nevoiti să utilizeze o furgonetă datorită necesarului de spatiu.

Noul Tiguan Allspace are mai multe caracteristici standard decât vechiul Tiguan. Chiar si în versiunea de bază Trendline există caracteristici suplimentare precum sine pentru acoperis (pe negru), sistemul media Composition Colour cu pachetul de conectivitate (interfete pentru telefon si USB), un volan multifunctional, rame trapezoidale, cu design sofisticat la orificiile de esapament, faruri de zi LED si podea cargo variabilă. Un salt si mai mare în functionalităti îl fac liniile de echipamente Comfortline (cu esapament operat electric, sine de acoperis argintii) si Highline (ca si Comfortline, plus faruri full-LED si sistem de pornire si încuiere fără cheie Keyless Access). În plus, seria modelelor SUV se lansează cu un sistem de infotisment de nouă generatie. Sistemul Discover Pro este primul din această clasă care oferă controlul gesturilor.

Gama de performantă Tiguan Allspace începe la 110 kW / 150 PS si ajunge până la 176 kW / 240 PS. În aceleasi linii ca si Tiguanul clasic, noul Tiguan Allspace lansează modelele cu tractiune pe rotile din fată si pe patru roti. Versiunile cu tractiune fată ale SUV pot duce până la 2.200 kg, în functie de versiunea de motor; pentru Tiguan Allspace cu tractiune pe patru roti, greutatea creste până la 2.500 kg. Noul SUV se va lansa în tările europene începând cu luna septembrie. 


Tiguan Allspace: Acest vehicul nu este pus încă în vânzare, si deci nu intră sub incidenta Directivei 1999/94 CE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu