Rover-ul Audi lunar quattro își face apariția în 'Alien: Convenant'


- Rover-ul Audi lunar quattro îsi va face aparitia în blockbuster-ul "Alien: Convenant" realizat de Twentieth Century Fox
- Producătorul de automobile a dezvoltat componentele si unitatea de alimentare a rover-ului
- Audi lunar quattro urmează să pornească într-o misiune reală pe Lună


Rover-ul Audi lunar quattro îsi sărbătoreste debutul în blockbuster-ul sci-fi al lui Ridley Scott, "Alien: Convenant", care urmează a fi lansat în mai. Expertii Audi au dezvoltat Audi lunar quattro în colaborare cu "Part-Time Scientists" start-up. Acesta va porni în curând într-o misiune reală în spatiu.

Directorul Ridley Scott a integrat Audi lunar quattro în "Alien: Convenant", un nou capitol din seria "Alien". Echipajul navei de colonizare Covenant, aflată în orbita unei planete din celălalt capăt al galaxiei, descoperă ceea ce pare a fi initial un paradis, dar se dovedeste a fi de fapt o lume întunecoasă si periculoasă. Aflati sub o amenintare terifiantă, acestia încearcă să găsească o modalitate de scăpare. În film, Audi lunar quattro face parte din misiunea Covenant si este trimis pentru a-l ajuta pe Faris (Amy Seimetz) să navigheze pe noua planetă si să analizeze suprafata dificilă a terenului.

Aparitia rover-ului Audi lunar quattro se datorează parteneriatului dintre Audi si Twentieth Century Fox. "Franciza 'Alien' este cel mai bun mod prin care putem atrage atentia asupra rover-ului selenar dezvoltat de Audi si de a expune într-un mediu vizionar tehnologiile inteligente folosite de Audi", explică Giovanni Perosino, Vice-presedintele Audi pe Internal Marketing Comunication.

"Parteneriatul încheiat pentru 'Alien: Convenant' este o oportunitate de a face cunoscute inovatiile pe care Audi le aduce în explorarea spatiului", declară Zachary Eller, Senior Vice President Marketing Partnerships la Twentieth Century Fox. "Ne bucurăm să continuăm relatia de lungă durată pe care o avem cu Audi datorită căreia producătorii au putut integra tehnologie autentică, de ultimă generatie în lumile futuriste din filmele lor."

Pe unul dintre cele mai mari platouri de filmare ale peliculei, a mai fost filmat si un scurt-metraj realizat prin colaborarea Twentieth Century Fox, 3AM si Audi. În timp ce patrulează pe Terraforming Bay, Audi lunar quattro descoperă o formă de viată neidentificată si porneste să investigheze. Puteti urmări scurt-metrajul "Alien: Convenant x Audi lunar quattro" aici: http://youtu.be/5fEmCnStgac

Audi lunar quattro se pregăteste pentru o misiune reală pe Lună. Încă din 2015, producătorul de automobile premium de la Ingolstadt a lucrat la constructia rover-ului alături de echipa condusă de Robert Böhme, fondator si CEO al "Part-Time Scientists" start-up. Expertii Audi au si-au adus aportul prin experienta dobândită în domeniul all-wheel drive (tehnologia quattro), al constructiei structurilor usoare, cu experienta dobândită prin dezvoltarea vehiculelor cu motoare electrice si plug-in (e-tron) si în cea din design optimizat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu