Scorpion Focsani, partener si transportator oficial al turneului de tenis Vrancea Trophy 2017




„Vrancea Trophy – Trofeul Consiliului Judetean Vrancea si al Municipiului Focşani”, la tenis de câmp, cea mai importantă competiţie sportivă a anului din Vrancea, se apropie de start.

Scorpion Focsani, dealer Volkswagen si Das Weltauto, service autorizat Volkswagen, Audi si Das Weltauto, este partener traditional al acestui turneu si transportatorul oficial al competitiei.
 
”Vrancea Trophy”, turneul internațional de tenis feminin care va începe la 1 iulie la Arenele ”George Bucuroiu” din Complexul ”Milcovul Sud” va avea cea mai mare finanțare din toate edițiile de până acum. Premii de 15.000$ la care se adaugă ospitalitatea face ca turneul sa fie echivalat la 25.000$. Exceptând turneul de la Roma, cu premii de 60.000$, ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea si al Municipiului Focsani”, este, practic la nivelul celor mai consistent premiate competiții din toate cele 13 care au loc în lume în aceeași perioadă și singurul care oferă ospitalitate. Organizatorii anticipează că, așa cum s-a întâmplat în ediția de anul trecut a turneului, la Focșani vor putea fi văzute evoluând jucătoare de foarte bună valoare, din toată lumea, care vor oferi spectatorilor zile de tenis cu spectacol de mare calitate. Reamintim că intrarea la jocurile de la ”Vrancea Trophy” va fi liberă.  
 
Vrancea Trophy a fost iniţiat de reputatul promotor al tenisului focşănean, cel ce a fost profesorul George Bucuroiu şi este organizat de Tenis Club Focşani, Clubul Sportiv Unirea Focşani, Federaţia Română de Tenis şi Federaţia Internaţională de Tenis. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu