Scorpion va invita la 'Cuman’s Dirt Spirit of Odobesti', editia 2017


Scorpion Focsani, in calitate de partener al evenimentului 'Cuman's Dirt Spirit of Odobesti', va invita sa luati parte si la editia din acest a competitiei de ATV-uri, o intrecere plina de peripetii si adrenalina. Va asteptam sambata – 12 august 2017, cu incepere de la ora 09:00, in fata Primariei din Odobesti, sa dam impreuna startul unei noi aventuri memorabile.

'Cuman’s Dirt Spirit of Odobesti' isi propune sa fie un eveniment care an de an sa aduca din ce in ce mai multi pasionati de parcurgerea traseelor pe ATV sau Enduro in Muntii Vrancei. A doua editie (2017) vine cu propunerea pentru cei interesati de a merge pe un trase care masoara circa 80 de kilometri si care pleaca din Odobesti si ajunge pe langa Beciu, Petreanu, Taratu, Hotaru, Mera, Andreiasu, Piscu Reghiului, Jgheaburi, Raiuti, Releul de pe Magura Odobesti, Varsatura si se incheie inapoi in Odobesti. Desi accidentat, asa cum sta bine unei astfel de aventuri, traseul este si unul încântator pentru ochi, cu peisaje mioritice pitoresti.

Evenimentul 'Cuman’s Dirt Spirit of Odobesti' este organizat de Centrul de Informare si Promovare Turistica Odobesti impreuna cu Primaria Odobesti. Scorpion va fi prezent cu doua modele reprezentative Volkswagen expuse in zona de start a competitiei: un Touareg si un Amarok V6 Aventura.

Program eveniment
Sambata – 12 august 2017 – Start competitie - ora 9:00
Popas picnic – ora 12:30-13:30
Intalnire dupa traseu – ora 18:00
Masa festiva – ora  19:00
Cuman’s Speak – ora  21:00 – incheiere eveniment


Detalii suplimentare pe http://cumansdirtspiritofodobesti.turismodobesti.ro
Website Scorpion: http://www.scorpion.ro

 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu